好头发论坛

添加好头发微信:搜号码:haotoufa  查找公众号:好头发
搜索
好头发论坛 精华交流区 植发论坛 「国外发友之声第十四篇」——国外论坛惊现在中国植发.. ...
go

[植发日记] 「国外发友之声第十四篇」——国外论坛惊现在中国植发... [复制链接]

楼主
发表于 2015-11-9 18:56:25 | 只看该作者 |只看大图 |倒序浏览         交流QQ群:86809880

1.原文地址:http://www.hairlosstalk.com/interact/showthread.php/95042-Forehead-FUE-2731-Grafts-May-31st-China
2.作者ID: mo890506
3.文章主题Forehead FUE 2731 Grafts May 31st China    5.31在中国,前额2731单元的植发

Hi all,
大家好!
I am 26 and suffering hair loss for about 5 years already. And I started to take some remedial measures about 1 year ago (Saw palmetto, some Japaneses herb hair growth stuff..). And unfortunately, neither of these works.
我今年26岁,正当风华年茂的时候居然已经脱发5年了,说起来满满的泪啊.一年前我也尝试用药物来治疗,比如说棕榈啊,还有一些日本产的生发药物之类的,然而这些并没什么卵用.....

I was planned to talk more about things and reasons why I chose HT instead of other stuff, but English is not my first language, so forgive meguys.
接下来我会跟大家说明我为什么要做出这样的选择,比如说我为什么会选择无痕植发而不是一些其它的外科手术等等。因为英语不是我的母语,讲得不好还请大家不要喷我....哈哈。

Ok, so first things first, why China? simple answer is, I live there, plus I acknowledged that the HT surgery could cost me a fortune while I was studied in Indiana, US.
好了,首先我为什么会选择在中国植发?答案很简单,因为我居住在那里,再加之在中国做无痕植发相比在印度还有美国的话会给我节省一大笔钱。(笔者注:这话说到点子上了啊,中国植发的价格真的很低,看来你的选择很明智啊!)

So here are the pictures of how my hair looks like before HT:
(啥也不说了先上图片)这些是我植发前拍的一些照片:
1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg

In case you guys ever wonder, the watermarks are from the forum where I published athttp://bbs.haotoufa.com/thread-121166-1-1.html (in Chinese though).
如果你们想看更多的照片,可以去论坛上获取更多的资源:http://bbs.haotoufa.com/thread-121166-1-1.htm
(这是一个名为好头发的中国论坛,极力推荐给大家)

After a thorough inspection of my hair, the doctors suggest me to do 55 density (55 follicles per cm^2) instead of 50 (since my hair condition is good in general, so it require more follicles to look natural).
在仔细检查了我的头发情况之后,哪里的医生建议我每平方厘米的面积上做55个单元的加密而不是50单元的加密.(因为我的头发整体上状况还算挺好的,只是有的部位需要移植更多的毛囊来让其看看来自然一些)

2731 Grafts, right after the surgery:  
2731个单元的移植,这个是刚做完手术后的样子:
1.jpg 2.jpg 3.jpg

Day 1, replace bandage at my donor area:    第一天,在我的取发区更换绷带:
1.jpg 2.jpg

第二天:   1.jpg 2.jpg

第四天:
1.jpg 2.jpg

第六天:

第九天:
    1.jpg 2.jpg

第十一天,现在我的植发区可以触摸了,也就是说从现在开始我终于可以穿没有拉链的短袖了,赞一个!哈哈

第十五天:
1.jpg 2.jpg

Day 19, my transplanted hair started to shed recently.
     第十九天,我的植发区的头发最近开始狂脱不止啊,不知道什么时候能够度过这个时期。
   1.jpg 2.jpg

Day 20, started to use Minoxidil twice per day:
     第二十天,开始每天早晚使用两次米诺地尔:
    1.jpg 2.jpg

Day 29, started using 1mg Propecia, there were about 30% of my transplanted hair shed during 10 days.
第二十九天:开始每天服用1mg的保法止,悲剧的是在这十天里面我居然掉的头发是我移植的30%.呜呜~~~~
第三十四天:
Day 40, feel like only about 20% were left.........sad
第四十天:感觉植发区只有20%的头发了......呜呜~~
Day 50: 第五十天

Day 70, feel like my hair started to grow recently.
     第七十天,最近感觉我的头发已经开始在慢慢的长了。

Day 90: 九十天

Around 110 days, my hair started to grow kinda fast from 90 days..
大约一百一十天:我的头发从九十天开始长得很快啊!哈哈,开心~
1.jpg 2.jpg

Around 120 days:
大约120天:

Few days ago, around 140 days (after haircut) : 这是几天前,大约140天的时候我剪完头发的样子

Sorry for the multiple posts, since I can't figure out how to put all my pics into one post (there was a 8 pics upload limit per post). And I will keep update my HT result here from time to time. file:///C:\temp\ksohtml\wps368C.tmp.png
做的不好的地方还请大家谅解,因为我不知道该把那些照片发在一个帖子里面才好.请大家放心我会一直将我恢复的情况更新的~

6. The surgery costs me about 30,000 Yuan, which is around 4800 USD.
Thx bro, and according to my doctor, typically the hair will start grow after 120 days, so yeah, my hair did grow a bit faster than normal.file:///C:\temp\ksohtml\wpsB57C.tmp.jpg
这个手术花了我3000人民币,大概是 4800美元.
谢谢兄弟们这么支持我啦,据医生给我讲的,一般手术后120天头发才开始生长,这样的话我的生长时间比一般的时间还稍微早了一点!哈哈

And my doctor suggests me to reduce the intake amount of Fin after 6~7 months, so tbh I don't really know how my hair would look like after that.
我的主治医正还建议我在6~7个月后开始慢慢减少菲娜的摄入量.说实话我也不知道在那之后我的头发究竟会是什么样子.
‹ 上一主题|下一主题

标签  新帖  sitemap

好头发网 ( 京ICP备10043121号 京公网安备11010802020008 )  

GMT+8, 2024-6-18 21:57 , Processed in 0.230046 second(s), 32 queries , Gzip On.