好头发论坛

添加好头发微信:搜号码:haotoufa  查找公众号:好头发
搜索
好头发论坛 精华交流区 植发论坛 男人的頭髮就是第二春
go

[植发日记] 男人的頭髮就是第二春 [复制链接]

楼主
发表于 2018-9-5 06:19:33 来自手机 | 只看该作者 |只看大图 |倒序浏览         交流QQ群:86809880
我今年26歲 本身髮際線都高 所以上星期去左香港比較出名一間植髮公司到問 佢地話我至少要植3000束 一個平方單位要70-80蚊 價錢要8-1x萬到 覺得有d貴 之後我問左我朋友 佢話之前都系香港問過幾間 都系要7-8萬,去日本韓國做要over 10萬以上 之後我fd去左一間大陸植髮醫院到做 佢話價錢平成香港一半 但我都對大陸既野無信心 之後同我朋友返大陸睇左兩間 第一日去到時 發覺超多人 我以為系做媒 又系循例幫我檢查髮質跟住用一個膠圈圈幫我畫髮際線 護士態度都幾好 佢地一平方只系收10-20蚊 圍返大約比香港平一半有多 即刻心裹笑左笑 對比起我依d窮X 十雞整個頭真系吾系幾想 發覺原來平甘多,,,其實我重有去另外一間。不過今日好攰 待續⋯⁄(⁄ ⁄ ⁄ω⁄ ⁄ ⁄)⁄再同大家分享

男人的頭髮就是第二春- 好头发网

楼主| 发表于 2018-9-6 08:45:06 来自手机 | 只看该作者         论坛脱发植发交流QQ群:86809880
坐左陣之後開始起行去第二間 依間比較大型 裝修得好靚 等左成半個鐘 終於有人招呼我地 有d小食飲品比我地 依間幫我畫條髮際線 佢比左幾個 方案我簡 感覺好專業 估吾到大陸既美容醫學做得甘好 一開始重以為大陸野都系求鬼其 小姐都好細心幫我畫 護士姐姐都好靚女 講返正提,價錢同第一間差吾多 去左兩間 感覺都幾好 同入面做手術既人傾過 佢地話依家系大陸植髮好似去睇病甘好正常 好似我依d吾多錢 又吾想系香港搞既人 其實系大陸整都幾岩我 最後同fd去左食野 cocopark飲野 其實大陸好多野玩 已經吾系我想像中十年前甘落後

楼主| 发表于 2018-9-8 13:24:33 来自手机 | 只看该作者         论坛脱发植发交流QQ群:86809880
今日將到廣洲彤雅斯醫療美容看看,聽朋友說這間是大型的醫院,而且在百度上找不到壞消息
‹ 上一主题|下一主题

标签  新帖  sitemap

好头发网 ( 京ICP备10043121号 京公网安备11010802020008 )  

GMT+8, 2024-4-24 12:10 , Processed in 0.527787 second(s), 34 queries , Gzip On.