好头发论坛

添加好头发微信:搜号码:haotoufa  查找公众号:好头发
搜索
好头发论坛 精华交流区 植发论坛 翻译国外植发效果日记,希望大家支持,看看国外植发的效 ...
楼主: steel
go

翻译国外植发效果日记,希望大家支持,看看国外植发的效果 [复制链接]

Week 11
我想尽办法让头发和脸享受到更多的阳光,太享受了,起色看起来也更好了!如果你还没有准备好做植发,那么就先用Nioxin洗发水洗头的方法,治疗头皮。我用这些产品后头发看起来很舒服、健康。我在头上发现了一些小肿块,但我依然很高兴,因为我现在知道这其实是毛发试图生长出来的迹象。

--------------------------------------------------------------------------------

貌似长了不少。

不错,支持,看样子应该是FUT.不过疤痕隐藏的很好。顶!

Week 12
嘿,今天是个好消息&快乐的日子!我已经注意到我的新发迹象已经开始变得更加突出,可以明确的看到植发开始起作用了!我一直很乐观,自己的自尊和信心将会对结果产生巨大的变化。我无法告诉你拥有自己的头发和不再用做增厚头发的感觉有多好!以前,随着我掉发时间的推移,必须用更多的增发产品,并且不能做很多事,例如:洗完头睡觉,游泳,或者做任何可能出汗的事情,因为假发遇到汗水就会变得惨不忍睹,记住我的意见,不要再犯和我同样的错误。
--------------------------------------------------------------------------------

Week 13
这周做了很多有趣的照片,希望你能喜欢这种大背景下的我!头发似乎好很多,我注意到两个鬓角增长的很快,但我知道还有很长的路要走,不能被短暂的成功冲昏头脑。更好的消息是我已经在洗头时看不到手上有任何头发了!我现在相信三个产品,Nioxin,Dutestaride,Choi procedure。这些东西给了我头发没有的营养,让我的发迹线看着更自然。

也许我也有理解不对的地方,放上原文,给大家对照对照,也请大家看看第13周的那几个英文产品是什么?

Week 12  

Hey, it’s all good news & happy days!! I’ve started to notice that my new hairline is starting to become more prominent and can actually see the transplanted hair starting to work its way in. Feeling really optimistic about the end result, which I know, is going to make a huge difference to my own self-esteem & confidence. I can’t begin to tell you how much better I feel knowing that all of the hair is my own and that I’m no longer using hair darkeners or thickening sprays anymore. Using hair-thickening sprays was the worst mistake that I ever made and would advise anyone against it. The reason being that as time goes by, you have to use more to give yourself enough coverage and it restricts you from doing so many everyday things like, going to bed without washing your hair, going swimming and doing anything that may involve working up a sweat as it can cause the thickening product to react with the sweat and look horrible, take my advise and don’t make that same mistake that I did.

Week 13

Had a go at making this weeks pictures more interesting so hope you like the backdrop! Hair seems to be coming on well and have noticed some further growth at both temples. I know that I still have lots to come through and can’t wait for the finished result which I’m confident will be nothing short of amazing! More excellent news as my hair loss seems to have completely stopped as I haven’t noticed any further recession and don’t see any in my hands when washing my hair anymore. The only three products that I believe in and have been absolutely awesome for me are Nioxin, Dutestaride and of course the Choi procedure, which I know, will provide me with something that I haven’t had in years, a new and natural looking hairline.

我会虚心接受高人们提出的批评或者意见
~~~~~
来点人吧 A们!

翻译的不错,这人的效果也很好。
英文水平虽然能看懂一些,但肯定没你高,就不班门弄斧了~~

Week 14  

Well, I can’t believe another whole week has gone by! Actually had someone make comment on my hair this week. They were trying to figure out what was different about it and to my surprise they said that it was maybe just because I had more of it. I kinda laughed to myself as they looked really puzzled and the great thing was that it came from a woman hahaha!! Things are going really well and just looking forward to the next couple of months going by and the rest of my newly implanted hair coming through.

我把原文都放上来了。

Week 14

难以相信整整一周又过去了,有很多人在评论我的头发,他们试图找出什么不同,让我吃惊的是他们说我长出更多的头发了。事情发展得非常好,只是期待着未来数月还在休息的植发能快点长出来。

Week 15

新的发迹线让我印象很深刻,你可以清楚的看见我新发迹线上的头发正在生长,植发填补到以前稀疏的地方,效果真是惊人!这是我自己真正的头发!决不是假发或者增发产品做出来的效果,如果你希望证明是否真实,看看我经历的整个过程我想你就知道了。

Week 15

I was quite impressed with the top view of my head this week as you can clearly see where my new hairline is starting to fill in the thinning patch at my parting, its quite simply amazing. This is all my own hair with absolutely no trickery or thickening products being used so if you needed proof as to whether this procedure works I guess you’ve got it.

下周可能更忙碌,翻的少了大家别见怪。要是有人想翻的话我把原文都发出来。

翻的到位 楼主打算什么时候去哪做 一起吧 短信我!

我发你短信了,一定要回啊,

Week 16 Bonus Week!

一切都在往好的方向发展,我这周去理了个发,让我头发的外观好看了很多。我的理发师已经注意到新的头发长出来了,但事实上我越来越关心脑后的疤痕。头顶的照片显示了我的发迹线上的头发现在开始真正的的增厚了。太棒了!

Things are going great up top and had a haircut this week, which has helped even more in improving the appearance of my hair. My hairdresser has noticed the new hair coming through and is amazed by the fact that I have no scarring on the top of my head and how faint my scar on the back of my head is becoming. The picture of the top of my head again shows how my hairline is really starting to thicken up now!! FANTASTIC!!

不错,楼主继续加油~! 问一下,一共多少周?

Week 17

头发发展的越来越好!头上的进展的感觉好极了,我很在意新发的发质,从和Andy Hunt交谈得知,我还有很多头发尚未从毛囊种生长出来。Nioxin洗发水对头皮治疗很管用的,外人已经看不出我的头发是做过植发手术的了。

是不是我翻译的不行啊,还是这个效果看的不太清楚,帖子里怎么这么冷清呢、、、
不管怎么说我也会坚持做完的。

Week 18

噢,我的天!只要看看我的头顶就知道头发长出多厚了!这句话我说了一遍,又说了一遍,我说的次数超过了Nioxin, Dutestaride和CHOI!这3个已经完全改变了我的生命的东西!最厉害的是Choi,我完完全全的确定头皮上没疤痕,后脑勺的疤痕是真的开始消失了!

Week 19

我在晚上和朋友们一起出去玩,大家看到我的头发都特别开心!大家也可以通过照片看见。相信我,假如你也像我这样,当我告诉你后,你肯定会为自己的变化感到不可思议,那能给你无限的信心!自从我18岁开始脱发后我从来没有感觉到如此自由!

植发效果很好 精神尤为可嘉 奖励LZ瓜子一袋!请找版主领取!

Week 20

这周又理发了,我的理发师对我与所取得的进展印象深刻!他和我说了很多圣诞节的新造型,让我尝试一些比较改变明显的。我笑了,他说他将不得不多收费,因为我的头发多了。理发师又给我用了很多有用的Nioxin。

回复 37# 老道

谢谢支持! 不管怎么样我也要坚持做完。

Week 21

又是新的一周了,我真的为了迄今为止取得的进展而高兴!和Andy Hunt医生聊天时,他告诉我我已经有一半的头发长出来了!如果真是这样,我想我的头发再继续生长下去马上就可以加入嬉皮的阵营了。以前常常会有人嘲笑我发际线后退,但现在人们只是困惑我的头发究竟发生了什么。周三晚上在曼彻斯特我的同事私下问我,我做了什么让头发看起来更多了。我笑了起来告诉了她,她印象很深刻。感谢诊所的所有人给了我不同的人生!

‹ 上一主题|下一主题

标签  新帖  sitemap

好头发网 ( 京ICP备10043121号 京公网安备11010802020008 )  

GMT+8, 2024-5-19 09:48 , Processed in 0.248960 second(s), 27 queries , Gzip On.