好头发论坛

添加好头发微信:搜号码:haotoufa  查找公众号:好头发
搜索
好头发论坛 精华交流区 脱发论坛 「国外发友之声第九篇」——发友从2014.08~2015.01的用 ...
go

「国外发友之声第九篇」——发友从2014.08~2015.01的用药效.....

1.原帖地址:http://www.hairlosstalk.com/inte ... T+2014+JANUARY+2015
2.作者ID:Fidus
3.主题:My RESULTS Since AUGUST 2014 to JANUARY 2015(我在2014.08~2015.01期间与脱发作斗争的经历)
4.用药习惯:

MORNING:  早上:
- REVITA SHAMPOO + REVITA CONDITIONER;
- 1x or 2x per week I alternate with NIZORAL 2%;
- 3x a week after shower I do 20 min Laser Comb;
- REVITA洗发水并且搭配着护发素的使用;
-每个星期会有一到两次搭配使用2% NIZORAL(译者注:这是个美国洗发水,坛子里有发友在美国背回来过,据说效果不错。美国很多关注头发健康的人都在用,主要是去屑止痒作用,好头发也在和他们厂家谈合作,看是否可以将此款好产品引入到国内;)
-每个星期洗完澡后会有三次的时候使用我的激光梳,每次使用的时间约为20分钟的样子(我使用的激光梳是一款名为hairmax的激光梳,我从2004年以来就开始使用它,但是需要吐槽的是这个东西对我的作用真不大!)

EVENING:晚上
- Spectral F7, 10 minutes after I apply MINOXIDIL (I alternate between Rogaine FOAM and Spectral DNC-N);
-我首先使用Spectral F7这个产品,大概过了十分钟的样子我就会使用米诺地尔(我交替着使用落健和DNC-N)
- Before Bed I apply REVIVOGEN 1-1,5ml, 2 or 3 days Weekly I alternate this with Spiro Cream.
在睡觉之前我会使用5ml的立发健,一个星期里面大概有两三天我会交替使用立发健和Spiro Cream。

资深会员

Hi all!
大家好

I'm 34 years old, I noticed I was starting to loose my hair since 18 yo, I was diagnosed by my doctor MPB. I was SCARED, and I tried a lot of treatments with good results (finasteride, minox, Nizoral, laser comb, etc etc etc), but then, when I was around 26 I stopped everything. And eventually started to slowly loose my hair again. Why I stopped? I really can't tell you ONE reason, but mainly because I didn't want to continue taking Finasteride (I was planning to have Kids, I was afraid of side effects), and by that time I was too lazy to continue with topicals... With my daily routine it was difficult to closely follow a regimen (always travelling, etc).
我今年34岁,当我18岁的时候我就开始注意到自己已经开始在掉头发了,而且当时居然我被医生诊断为雄性激素脱发。当时我感到很害怕,为了治好这个我尝试了很多的治疗方案(比如:非那雄胺,米诺,激光梳,等等等….),但是当我大概26岁的时候我停止了所有的这些治疗手段。最终的结果就我的头发又慢慢开始掉了。至于当时我为什么停止用药?我可能真的说不出一个确切的原因,但是可以确定的是我不想一直使用菲娜(因为我那个时候打算要小孩了,并且我很害怕菲娜的副作用会对我产生不好的影响),还有就是那个时候我太懒了就没能坚持使用…..此外就是因为工作的原因(比如经常出差什么的)我也很难严格执行治疗的计划。

Last year around August I decided to start treatment again because my hairloss was becoming more and more visible!
大概从去年八月份的时候我就下定决心要好好的治治我的头发了,因为那个时候我脱发的迹象已经变得越来越明显了。

So I decided to start all over again, and be VERY strict with a topical regimen.
所以我就决定就像以前那样开始治疗,而且要严格的遵循治疗的方案。

So my daily routine is:
下面是我日常所做的事情:

Every MORNING:
每天早上:
- REVITA SHAMPOO + REVITA CONDITIONER;
- 1 or 2 times per week I alternate with NIZORAL 2%;
- 3 times a week after shower I do 20 min Laser Comb (hairmax, I have it since 2004, with a little use);

- REVITA洗发水并且搭配着护发素的使用;
-每个星期会有一到两次搭配使用2% NIZORAL;
-每个星期洗完澡后会有三次的时候使用我的激光梳,每次使用的时间约为20分钟的样子(我使用的激光梳是一款名为hairmax的激光梳,我从2004年以来就开始使用它,但是需要吐槽的是这个东西对我的作用真不大!)

Back in August I started also taking some Suplements, like coconut extract pills, but now I stopped that.
早在去年八月的时候我也尝试一些额外的补充,比如服用一些由椰子提取物制成 的药丸,但是现在我已经停止使用这个了。

Every EVENING:
每天晚上:

- Spectral F7, 10 minutes after I apply MINOXIDIL (I alternate between Rogaine FOAM and Spectral DNC-N);
-我首先使用Spectral F7这个产品,大概过了十分钟的样子我就会使用米诺地尔(我交替着使用落健和DNC-N)

- Before Bed I apply REVIVOGEN 1-1,5ml, 2 or 3 days Weekly I alternate this with Spiro Cream that I bought from here.
在睡觉之前我会使用5ml的立发健,一个星期里面大概有两三天我会交替使用立发健和Spiro Cream。

And that's it.
这就是我所做的一切。
I've been taking pictures that I'll share with you now, I'm happy with results so far.
我已经将我恢复的过程拍成了照片并将你分享,到目前为止我对自己的恢复程度感到很满意。

I'll keep posting new pictures, and wish you all the best!
我将持续更新新的照片,并且我希望大家都能有一个很好的结果!

好头发翻译小组招新成员了!只要你有一定的英语基础,有责任心,那么请加入我们!
如果你有头发问题,那么请交给我们,我们来为你解决!工作一定时间,药物植发费用将大减免!而且不定期群里会发送大红包。
快加小编微信:Adonis457999,咨询更多详细情况!

楼主回复:

1.more pics (max 8 per post...)
更多的图片,论坛最能只能上传8张图片

8 pics more :-)
继续上传图片

3.New Pics taken Today 18/02/2015.( 1.这些照片是在今天拍的(18/02/2015))
I think I'm going through a shedding period... But overall good results.
我觉得我正在经历一个狂脱期……但是这都是为了最终有一个好的结果所必须的。

I didn't mention earlier but on the first 2 months I had unbelievable amount of dandruff, but then it stopped. So if you are starting, actually that is a good sign, it means treatment is resulting. Stick to your program!
我之前没有提到的是在刚开始的两个月每天都掉超级多的头发,然后突然就不掉了。所以当你开始狂脱的时候,实际上那是一个好的迹象,它表明治疗已经开始有效果了。坚持使用就好了。

Good luck all.
祝大家好运!

4. Thanks for that info... I'll guess I'll try to use minox and revivogen with as much as long time between applications.
About new photos, sure! I'm using my smartphone camera, and it's true not always with ideal light conditions... Asap I'll post new pics.

All the best everyone!
2.谢谢亲们的提醒….我觉得我应该继续使用米诺和立发健尽可能长的时间。
至于我的新照片,那是肯定不会少的!我现在是在用手机来拍照的,所以不能保证老有很好的曝光…..我会尽快更新新的照片的。
- - - Updated - - -

I'm just on topicals (mainly because I'm afraid of Fin side effects), but some supposedly have anti-DHT properties like Revivogen. Also I use Spiro Cream...
我现在只是局部的使用(主要是担心菲娜的副作用),但是有些其它的药物也同样具有抑制DHT的特性,比如说立发健。同时我也使用Spiro Cream...
I try to cover all angles of hairloss:
我尝试从各个角度来治疗脱发:
Regrowth:
生发产品:
- Rogaine Foam;(落健)
- Laser Comb;(激光梳)
- Spectral DNC-N;( Spectral DNC-N)
- Revita Shampoo;( Revita Shampoo)
- Spectral F7;( Spectral F7)

A-DHT/A-Androgen:
DHT-雄激素抑制药物
- Spiro Cream.;
- Revivogen;
- Revita Conditioner;
- Nizoral 2%;

All the luck to you too !!
祝大家好运!!
p.s- I attached a picture of my 'arsenal'... The results are good, but I'm using A LOT of weapons, and the secret is STICK WITH IT.
我附上了一张我的“武器库”的照片…..结果还不错,但是我现在有很多“秘密武器”,最大的秘密武器就是坚持。

5.Hi guys,
大家好

Taken today, with daylight as requested.
按照惯例,今天拍了这张照片。

I'm going through a heavy shedding period, but not worried, 6 and 1/2 months on Treatment... the key is consistency!
我正在经历狂脱期,但是不用替我担心。我已经接受了六个半月的治疗了,关键在于坚持!

By the end of the month I'll post new pics.
在这个月底的时候我在更新一些新的照片。

Good luck all,
祝大家好运!

好头发翻译组的粉丝前来光顾

好头发翻译小组 发表于 2015-10-20 21:22
4. Thanks for that info... I'll guess I'll try to use minox and revivogen with as much as long time  ...

我看到了落健

6个月才好??

米诺的功劳不小,非那不会吃出这效果,但是我只吃非那

发~行者 发表于 2015-10-22 19:42
米诺的功劳不小,非那不会吃出这效果,但是我只吃非那

其实菲娜还是不错的,米诺是指刺激毛发生长,菲娜防脱,这俩个是黄金搭档

标签  新帖  sitemap

好头发网 ( 京ICP备10043121号 京公网安备11010802020008 )  

GMT+8, 2024-3-29 19:25 , Processed in 0.560723 second(s), 35 queries , Gzip On.