好头发论坛

添加好头发微信:搜号码:haotoufa  查找公众号:好头发
搜索
好头发论坛 精华交流区 脱发论坛 (hairlosstalk转载)41岁大叔,全头额整体稀疏治愈案例 ...
go

(hairlosstalk转载)41岁大叔,全头额整体稀疏治愈案例。

这次转载的是hairlosstalk论坛的RSR38的治疗贴。由于某些原因,他没有脱发最严重时候的照片,最早的也是用药3个月时候的。他的脱发情况是全头额稀疏,头顶区域比较严重,前额也稀疏但不算很严重。他脱发是从2007年开始,到2010年38岁的时候开始用药。用的药就是非那,米诺和Nizoral。他自述自己用药3个月的时候觉得掉发开始减少,9到10个月的时候变化最大。

接下来就转载RSR38的原贴内容,以及一些他对发友的回复。

原帖地址:
http://www.hairlosstalk.com/inte ... 26-month-pics-pg-6)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------

May 8th, 2011, 12:28 PM (2011年5月8号)

Well, I started traetments with Fin and Minox and Nizoral 13 plus months ago now. I think it has been a tremendous success! I am 39 and had a diffuse NW6 pattern develop from 2007-2010. I lost a ton of thickness and overall hair quality and shaving it was the only style I could pull.
(我是13个多月前开始的治疗,用的药物是非那,米诺和Nizoral. 我想我已经有巨大的成效了!我39岁了,我在07年到10年间弥漫性脱发发展到了6级。我整个头部都大量掉粗发,剃寸头是我唯一适合的发型了。)

the first set of pics are all baseline, or close to it. 图片如下。

Baseline1.jpg Baseline2.jpg Baseline4.jpg Baseline5.jpg

Here It is at 11 months, when I started to finally grow it out after much improvement...
(这是我用药11个月的照片,也是我有很大效果之后第一次开始把头发留长了点。)

11month2.jpg 11month3.jpg 11month4.jpg 11monthhair1.jpg

Here is 11.5 months with hair styled...(11个半月的照片,弄了个发型)

11.5month.jpg 11.5month1.jpg 11.5month2.jpg

And at 13 months... This is the best my hair has looked since 2007. I am nearly 40 and very happy with what I have for hair now! Hope it inspires the "older" guys!!! (13个月的情况,这是我07年以来头发看起来最好的时候了。我已经40快40岁了,很满意我现在头发的状况,希望能激励那些大龄发友们!)

13month1.jpg 13month2.jpg 13month3.jpg

And finally some "wet" and unstyled shots at 13 months (最后是13个月,头发湿且没发型的情况)

13wet7.jpg 13wet1.jpg 13wet2.jpg 13wet6.jpg 13wet4.jpg

----------------------------------------------------------------------------------------

May 16th, 2011, 09:28 PM (2011年5月16号)

I first noticed positive results at about month 3. Just a cessation of shedding at first. By month 6, things were definitely better cosmetically. By month 9, I was really seeing big changes. The biggest improvement has been from month 10-current. I am still seeing improvement and now I am at month 14.
(发友的问题:你是什么时候开始发现有好转的?
回答:我是大约3个月的时候开始发现有好转的,当时只是觉得脱发的情况停止了。在6个月的时候外观上看上去明显好了很多。9个月的时候,我真的发现有很大的变化了。改进最大的时候还是从10个月开始的。现在已经14个月了,我仍然发现有继续改善。)

----------------------------------------------------------------------------------------

July 17th, 2011, 05:41 PM (2011年7月17号)

Well here are some 15 month Pics... (用药15个月的照片)

15m1.jpg 15m2.jpg 15m4.jpg 15m7.jpg

-------------------------------------------------------------------------------------------

August 29th, 2011, 09:15 PM (2011年8月29号)

Sorry I missed a few questions. Been less interested in hair loss forums because I don't think about it as much. I am at 17 months into the Big 3 and still making progress. I took my 16 month pics and then promptly shaved my head to a #1. Too hot in Florida in the summer for long hair... (抱歉有些问题没回答,由于我已经不太在意脱发,所以也很少关注脱发论坛。我现在已经用药17个月了,仍然在改进。我拍了用药16个月时候的照片,然后就剃掉了头发,在弗罗里达的夏天留长发太热了)

16month2.jpg 16month3.jpg 16month7.jpg 16month9.jpg 16month10.jpg

---------------------------------------------------------------------------------------------

June 5th, 2012, 05:15 PM (2012年6月5号)

Well I haven't updated in a while, but here are some pics from 26 months. As you can see, I am growing out my hair. I have not been able to do this since I was in mid 30's (5-6 years ago). My hair density is really good now and it is still getting better each month even though I shed 100 or more hair per day. (我有一段时间没更新了,下面是用药26个月时候的照片。你可以看到,我留了长发。我从我35岁左右就没能再留这么长的头发了。我现在的头发真的很好,并且每个月都在不断改进,尽管我每天掉100多根头发。)ps:头发恢复了有必要这么妖孽吗?

010.JPG 016.JPG

----------------------------------------------------------------------------------------------

June 8th, 2012, 08:02 PM(2012年6月8号)

Okay, I'll clarify... The pics I have posted as baseline are from July 4th weekend 2010. So they ARE my 3 month "bottom out" after starting Minox in March 2010 and adding Fin in April 2010. I don't have any pics of my hair untill the ones I took in July, in fact I used to delete them all because I hated the sight of my diffuse mpb. I really never started out intending to document this whole process, although I wish i would have done it precisely. Anyway, I did take lots of pics during months 4 on, however they are all on my EX girlfriend's computer and she left me to be a lesbian, so we don't talk anymore. That's why my pics skip from month 3-11 on this forum. I did post constant updates and pics on the other forum, but not so much on here and now i just don't have any pics other than this one I found from month 5-6 I believe.

(好吧,我澄清下,我给的最早的照片是2010年7月4号拍的,也就是我在3月份用米诺以及4月份用非那之后拍的,是我治疗3个月后的照片。我没有更早的照片了,事实上我把它们全给删了,因为我讨厌我当时脱发的样子。我一开始本没打算记录这一过程,然而我现在到希望我这么做了。不过我有拍用药4个月的照片,但他们在我前女友电脑里,可是她甩了我,去做女同了。。。所以我们没再联系了。这也是为什么我用药3个月到11个月的照片没有了。我在其他论坛也有更新照片,但在这里更新的最多,下面的我仅存的应该是用药5到6个月时候的照片)ps;这哥们悲剧啊,前女友甩了他跑去做女同了。

hairnow2010.jpg HT5.jpg

发帖辛苦啊!求鼓励

补充一条回复帖:

September 2nd, 2011, 08:30 AM

I seem to always shed, but my hair keeps getting better. A few times it seemed to increase, but I never saw a real decline in hair after a shed. On the contrary, it always looked better month by month, regardless of shed hair numbers. I have had no side effects worth mentioning. Thanks!
(我似乎一直有掉头发,但总体上头发是在变好的。有几次好像脱发有增多,虽然如此但我也从来没见到发量有所减少。相反,无论怎么掉,头发反而是变得越来越好。我没有任何用药的副作用值得去提及。谢谢!)

楼主辛苦!
这哥们疗效也太好了 13个月完成了  好像没怎么介绍用药经验之类

我要有这效果 明年这时候能傲视群雄了!

感谢LZ发的激励贴!我到2013年1月22日正好吃完3盒菲娜,看到转载的帖子中说3个月的时候觉得掉发开始减少。我感觉我现在的情况就是这样。发友们加油吧,不要着急,心态放平和,我们的头发会恢复的。

不错 可惜看不懂

Excellent job LZ ! Keep doing this and cheer up ! I really appreciate for what you are doing now.

感谢天天向上大神的转帖,给了我们无穷的正能量,恢复到这个程度真是谢天谢地了

1万

5万

头发达人论坛元老灌水先锋分享达人荣誉版主终身荣誉资深会员优秀征文

辛苦了,好帖,按欧美人来说能恢复这么多头发不错了。我13个月的时候也照样洗头有掉发,因为是那些毛囊头发整体换一边需要这么久。继续坚持服药掉发越来越少,进入正常阶段。

1万

5万

头发达人论坛元老灌水先锋分享达人荣誉版主终身荣誉资深会员优秀征文

hahadaxiao 发表于 2013-1-24 14:09
Excellent job LZ ! Keep doing this and cheer up ! I really appreciate for what you are doing now.

hello!你说what?

呵呵,感谢楼主呢。开个玩笑啊不要认为我装13啊,呵呵,绝无此意,纯属开个玩笑。刚看完你的空间,超励志啊,你有QQ么?能加一下么?我2273064670

这肌肉

cx0122 发表于 2013-1-24 09:27
感谢LZ发的激励贴!我到2013年1月22日正好吃完3盒菲娜,看到转载的帖子中说3个月的时候觉得掉发开始减少。 ...

恩,RSR38的治疗经验的确很好。一是他已经41岁了,二便是他的效果并不是很快就有的,是从用药9,10个月开始的。并且在不断改善。

小孩子123 发表于 2013-1-24 10:30
不错 可惜看不懂

我有翻译中文的,为什么看不懂呢?

auv888 发表于 2013-1-24 09:23
楼主辛苦!
这哥们疗效也太好了 13个月完成了  好像没怎么介绍用药经验之类

的确没太多介绍。

daydayup27 发表于 2013-1-24 17:39

开始没看到 刚看到翻译

daydayup27 发表于 2013-1-24 17:39

开始没看到 刚看到翻译

真是振奋人心啊……

都40岁的人了还是那么在意啊,看来大部分人说的到了40岁就不管头发了这些话不能完全当真

我44岁了, 也在意头发的。 振奋人心, 顶。

标签  新帖  sitemap

好头发网 ( 京ICP备10043121号 京公网安备11010802020008 )  

GMT+8, 2024-4-19 01:21 , Processed in 0.901566 second(s), 36 queries , Gzip On.